Introductie: Gastvrij op het terras!

Welkom bij de e-learning Gastvrij op het terras!

Welkom bij de terras e-learning van De Gastvrijheidscoach. Tijdens deze e-learning zullen wij jou als deelnemer, nieuwe vaardigheden leren op een leuke en interactieve manier. Door middel van blended learning (het gebruik van zowel tekst, video’s, quizvragen en interactieve elementen), proberen wij onze kennis over het terras aan jou over te dragen. Wij, De Gastvrijheidscoach, hebben een bepaalde werkwijze uitgevonden de wij ook toepassen tijdens onze fysieke trainingen. Deze waardevolle theoretische en praktische kennis hebben wij gebundeld in deze e-learning. Onze gastvrijheidscoach Patrick Treichl zal jou tijdens deze e-learning af en toe te hulp schieten en waardevolle tips met je delen! Dus let goed op!


What's in it for you?

  • Jij bent onderdeel van een team en dat team werkt voor een ondernemer. Waarom het voor hem/haar belangrijk is dat jij deze e-learning doet is duidelijk. Maar wat steek jij hiervan op?
  • Je kent de belangrijkste aandachtspunten van het werken op een terras, waardoor jij een ware team player bent en het samenwerken met je collega’s heel soepel zal verlopen.
  • Je weet hoe je je gasten op hun gemak kunt stellen waardoor jij de gasten beter gaat begrijpen en kan helpen. 
  • Je weet hoe je meer omzet per gast kan genereren, meer omzet betekent ook vaak meer fooi.
  • Je weet hoe je efficiënt moet werken, dit helpt je fit blijven tijdens je dienst.
  • Je weet hoe je het beste kunt communiceren met je gasten en je collega’s, dit zorgt ervoor dat je sneller en beter je werkt kunt doen zonder misverstanden en foutjes.
  • Je weet hoe je nieuwe gasten aantrekt, dit zorgt ervoor dat je terras nooit leeg is en dat je dag consistent blijft qua werkdruk.
  • Je weet hoe je het terras optimaal en praktisch organiseert, dit zorgt ervoor dat je werkomgeving netjes is waardoor jij meer rust krijgt tijdens je dienst.

Na elk hoofdstuk kun je via de knop ‘next lesson’ doorgaan naar het volgende hoofdstuk.

Veel plezier en succes! 

Druk op de onderstaande knop om door te gaan naar de volgende pagina. Succes!